Σαλόνι ομορφιάς (Silver Swan)

Ο Μαλ εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον Κουίρκ, επειδή αποκάλυψε στη Φίμπι το μυστικό για την πατρότητά της και τον θεωρεί υπαίτιο που εγκατέλειψε τις σπουδές της στην ιατρική σχολή, προκειμένου να εργαστεί σε κατάστημα με καπέλα. Εκεί, η Φίμπι θα γνωρίσει τον άσωτο Λέσλι Γουάιτ, τον διευθυντή του ινστιτούτου ομορφιάς «Silver Swan», ο οποίος έχει ερωτική σχέση με την Ντίεντρι, τη σύζυγο του Μπιλ Χαντ -εμπορικού αντιπρόσωπου φαρμακευτικής εταιρίας και πρώην μαθητή του Κουίρκ.

Η Ντίεντρι, εθισμένη στα ηρεμιστικά, συμφωνεί να ποζάρει γυμνή σε αντάλλαγμα ηρεμιστικών, κάτι για το οποίο ο Γουάιτ την εκβιάζει.

Ταυτόχρονα, ο Κουίρκ ασχολείται με την αυτοκτονία μιας νοικοκυράς, η οποία, όπως η Ντίεντρι, πόζαρε γυμνή για να εξασφαλίσει τα ηρεμιστικά χάπια που έπαιρνε.

Ο Κουίρκ, αφού απέτυχε ο ίδιος να προστατέψει τη Φίμπι από τον Γουάιτ, πείθει τον Γκάρετ να δράσει αποτελεσματικά για ν’ αποκαλύψει στη Φίμπι το πραγματικό πρόσωπο του Γουάιτ.

Στο μεταξύ, ακολουθούν αρκετοί θάνατοι, στην επίλυση των οποίων ο Κουίρκ μπορεί να βοηθήσει, όμως είναι απροετοίμαστος για τα θλιβερά νέα γύρω από τη Σάρα, με την οποία είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση.

( Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως 26/02/2016 )