Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ98-99

More videos
Views

Επεισόδιο 98ο:
Η Αντρέινα κρύβει από τον Βιτόριο την προσφορά που της έκανε ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι.
Στο μεταξύ, η Μάρτα δέχεται μια δελεαστική πρόταση εργασίας, πράγμα που την οδηγεί σε σύγκρουση με τον Βιτόριο, ο οποίος δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η κοπέλα μπορεί να φύγει από τον «Παράδεισο».

Eπεισόδιο 99ο.
Ο Αντόνιο αποφασίζει να μη συναντήσει το νέο αρχηγό της συμμορίας για να διαπραγματευτεί την επιστροφή του πατέρα του, αλλά η Ανιέζε παίρνει πολύ στραβά την άρνηση του γιου της.
Ο Φεντερίκο Κατανέο είναι αποφασισμένος να κάνει τον Ρικάρντο να πληρώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην αδελφή του.
Ο Λουτσιάνο του λέει να μην ανακατευτεί στο θέμα αυτό, αλλά η Σίλβια συμφωνεί με το γιο της: οι Γκουαρνιέρι δεν πρέπει να τη βγάλουν έτσι καθαρή.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 09/04/2019 )