Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ94-95

More videos
Views

Επεισόδιο 94ο:
Ο Λουτσιάνο μαθαίνει ότι η Νικολέτα συναντιέται και πάλι με τον Ρικάρντο και συγκρούεται βίαια με τη Σίλβια, η οποία την κατηγορεί ότι συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να την ενημερώνει.
Ο Ρικάρντο είναι όλο και πιο εξαρτημένος από τα παυσίπονα και πιέζει τον Λούκα για παραπάνω. Ο Σπινέλι όμως, του ζητά σε αντάλλαγμα χρήματα για να τακτοποιήσει το χρέος του με τον Λουίτζι Φιορέτι.

Επεισόδιο 95ο:
Ο Ουμπέρτο είναι αποφασισμένος να κάνει τη ζωή της Αντρέινα στη φυλακή κόλαση και φροντίζει να την κλείσουν σ’ ένα κελί με μια κρατούμενη πολύ επιθετική.
Ο Βιτόριο, στο μεταξύ, οργανώνει το γάμο του μαζί της και ζητά από την Κλέλια να προβάρει νυφικά, αφήνοντας άφωνο τον Λουτσιάνο.
Η Ανιέζε, μετά τη συνάντησή της μ’ έναν μυστηριώδη άντρα εξαφανίζεται χωρίς να πει τίποτα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 07/04/2019 )