Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ90-91

More videos
Views

Επεισόδιο 90ο:
Ο Λουτσιάνο αισθάνεται όλο και πιο κοντά στην Κλέλια, η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει.
Η γυναίκα πάλι υποφέρει που ο γιος της είναι μακριά και δεν μπορεί να τον δει και καταλήγει να συμπεριφερθεί άσχημα σε μια πελάτισσα.
Ο Βιτόριο δεν καταφέρνει να μιλήσει ιδιαιτέρως με την Αντρέινα και εκείνη, αντί για τον αγαπημένο της, βλέπει μπροστά της στο δικαστήριο τον Ουμπέρτο.

Eπεισόδιο 91ο.
Η Αντρέινα έμαθε πως ήταν ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι αυτός που την κατέδωσε και τώρα βρίσκεται αναγκασμένη να επιλέξει αν θα μείνει στη φυλακή ή θα υποχωρήσει στον εκβιασμό του ανθρώπου που την κατέδωσε.
Ο Πάολο καταλαβαίνει ότι η Τίνα τον έβαλε στην άκρη για να διασφαλίσει την υποστήριξη του παραγωγού της δισκογραφικής και αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 13/06/2019 )