Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ88-89

Επεισόδιο 88ο:
Ο Σαλβατόρε και η Γκαμπριέλα ασχολούνται με τη συμμετοχή της Τίνα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού και η κοπέλα είναι χαρούμενη που νιώθει πιο κοντά στον ωραίο Αμάτο.
Η Σίλβια κρατά στα χέρια της ένα χαρτί που τον εκθέτει: αν δεν θέλει να βγει στο φως, ο Ρικάρντο θα πρέπει να παντρευτεί τη Νικολέτα.

Eπεισόδιο 89ο.
Η Τίνα δέχεται την επίσκεψη του Γουόλτερ Μπέλι, που έχει δισκογραφική εταιρεία και είναι μαγεμένος από το ταλέντο της.
Ο ενθουσιασμός της όμως δεν θα διαρκέσει πολύ: μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τον όρο να το κάνει χωρίς τον φίλο της Πάολο.
Τη Μάρτα έχει ενθουσιάσει η ιδέα να συμμετάσχει στο Διεθνές Βραβείο Διαφήμισης, αλλά τελευταία στιγμή, ο Βιτόριο αποφασίζει να μην πάει στη βραδιά και η κοπέλα αποφασίζει να πάει με άλλον καβαλιέρο.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 12/06/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ88-89