Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ81-82

Επεισόδιο 81ο: 
Ο Βιτόριο είναι ράκος από τη φυγή της Αντρέινα και προσπαθεί να τη βρει, αγνοώντας ότι και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Μπονάνι είναι στα ίχνη της, για λογαριασμό του Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι.
Η Ανιέζε είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Έλενα πραγματική κόλαση, σε σημείο να την κάνει να παρακαλά να μην είχε φύγει ποτέ από τη Σικελία.

Επεισόδιο 82o:
Ο Βιτόριο και η Μάρτα δέχονται συγχαρητήρια βαρύνουσας σημασίας για το στολισμό των βιτρινών του «Παραδείσου», αλλά ο Βιτόριο, με το μυαλό του στην Αντρέινα, δεν δείχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της Μάρτα.
Ο Ρικάρντο Γκουαρνιέρι ταπεινώνει τη Νικολέτα, ακόμα μία φορά, και εκείνη αποφασίζει να μην του αποκαλύψει πως είναι έγκυος και βυθίζεται πάλι στην απελπισία.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 06/06/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ81-82