Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ79-80

Επεισόδιο 79ο: 
Η Αντρέινα προτείνει στον Βιτόριο να φύγουν μαζί, μα εκείνος πιστεύει ακόμα πως θα αθωωθεί και της κάνει επισήμως πρόταση γάμου. Η Αντελαΐντε κατηγορεί τη Μάρτα για την πολύ στενή σχέση της με τον Λούκα και η κοπέλα καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της.
Ο Αντόνιο επιστρέφει εντέλει από τη Σικελία, αλλά δεν είναι μόνος.

Επεισόδιο 80o:
Στον «Παράδεισο» ξεκινούν μεγάλες εκπτώσεις και ο Λουτσιάνο, με τη βοήθεια της Κλέλια, αποφασίζει να συμβάλει για να σωθεί το πολυκατάστημα.
Ο Ουμπέρτο, χάρη στη Μάρτα, ανακαλύπτει ότι η Αντρέινα κρύβεται στο σπίτι του Βιτόριο και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την πληροφορία για να την εξαναγκάσει να παραχωρήσει τον «Παράδεισο».

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 05/06/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ79-80