Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ77-78

More videos
Views

Επεισόδιο 77ο: 
Ο Ρικάρντο υποψιάζεται ότι η πτώση του δεν ήταν ατύχημα και κατηγορεί τον παραδοσιακό του αντίπαλο, Τζιάκομο Αλέσι, αγνοώντας ότι ο πραγματικός ένοχος είναι πιο κοντά του απ’ όσο μπορεί να φανταστεί.
Στο μεταξύ, η Τίνα λέει πάλι ψέματα στη μητέρα της για να κρύψει την έξτρα δουλειά της στον «Παράδεισο».

Επεισόδιο 78o:
Ο Πάολο προτείνει στην Τίνα να συμμετάσχει σε μουσικό διαγωνισμό, αλλά η κοπέλα αρνείται και η Γκαμπριέλα καταστρώνει σχέδιο να την εγγράψει εν αγνοία της.
Ο Λούκα είναι όλο και πιο κοντά στη Μάρτα, καλλιεργώντας και τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα, προκαλώντας και πάλι τη ζήλια της Αντελαΐντε, που νιώθει πλέον μεγάλο ανταγωνισμό με την ανιψιά της.
Η Νικολέτα βρίσκεται σε σοκ από την είδηση ότι είναι έγκυος και η Σίλβια βρίσκει την ευκαιρία επιτέλους να ενοχοποιήσει τον Ρικάρντο Γκουαρνιέρι.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 04/06/2019 )