Ο παράδεισος των κυριών Επ76-77

Επεισόδιο 76ο: 
Οι Γκουαρνιέρι περιμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση του Ρικάρντο, ο οποίος, μετά το συμβάν, κινδυνεύει να πρέπει να αποχαιρετήσει την ιππασία. Το ντεφιλέ με τα ρούχα Αλμπίνι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η ημέρα της αποπληρωμής του δανείου του Ουμπέρτο στην τράπεζα πλησιάζει.
Ο Βιτόριο κάνει μία ακόμα προσπάθεια να σώσει τον «Παράδεισο», διοργανώνοντας μια εκδήλωση εμπνευσμένη από μια αμερικανική πρωτοβουλία.

Επεισόδιο 77ο: 
Ο Ρικάρντο υποψιάζεται ότι η πτώση του δεν ήταν ατύχημα και κατηγορεί τον παραδοσιακό του αντίπαλο, Τζιάκομο Αλέσι, αγνοώντας ότι ο πραγματικός ένοχος είναι πιο κοντά του απ’ όσο μπορεί να φανταστεί.
Στο μεταξύ, η Τίνα λέει πάλι ψέματα στη μητέρα της για να κρύψει την έξτρα δουλειά της στον «Παράδεισο».

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 24/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ76-77