Ο παράδεισος των κυριών Επ74-75

Επεισόδιο 74ο: 
Ο Σαλβατόρε αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τη θέση του Αντόνιο. Στο μεταξύ, οι επιτυχίες του Ρικάρντο στην ιππασία δίνουν άλλη μία ευκαιρία στον Λούκα να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη βεντέτα του με τους Γκουαρνιέρι.

Επεισόδιο 75o:
Η Αντρέινα αισθάνεται παραμελημένη από τον Βιτόριο, που είναι πολύ απασχολημένος με το ντεφιλέ μόδας των ρούχων Αλμπίνι. Ο Βιτόριο ξέρει πολύ καλά πως από την επιτυχία του θα εξαρτηθεί η σωτηρία του «Παραδείσου» και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τον Λουτσιάνο και κατά πόσο είναι έμπιστος. Η Νικολέτα αρρωσταίνει και τα νέα που μαθαίνει από το γιατρό την αναστατώνουν.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 23/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ74-75