Ο παράδεισος των κυριών Επ69-70

Επεισόδιο 69ο: 
Η Σίλβια ονειρεύεται μια πλούσια ζωή. Ο Λουτσιάνο ζητά από το Συμβούλιο να γίνει διευθυντής στην τράπεζα. Τον βασανίζουν οι αμφιβολίες, δεν ξέρει αν πρέπει να ακολουθήσει τις φιλοδοξίες της γυναίκας του ή τη δική του φύση και αποφασίζει να εμπιστευτεί στην Κλέλια τις σκέψεις που τον ταλαιπωρούν. Ο Ρικάρντο, πιεσμένος από το αίσθημα ευθύνης, αποφασίζει να παλέψει με τον αντίπαλό του Τζιάκομο Αλέσι και να τον νικήσει σ’ έναν σημαντικό αγώνα για να καταφέρει να μπει στην Ολυμπιακή ομάδα.

Επεισόδιο 70o:
Η Αντελαΐντε θυμίζει στη Μάρτα το χρέος της προς το Ίδρυμα Μαργκερίτα ντι Σαντ’ Εράσμο και η κοπέλα αποφασίζει να ζητήσει τη συμβουλή του Λούκα. Η επιθυμία να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της τη βάζει σε σκέψεις, να αφήσει τον «Παράδεισο» για να αφιερώσει πολύ χρόνο στο Ίδρυμα. Ο Βιτόριο προσπαθεί να πείσει την Αντρέινα να παραδοθεί, αλλά εκείνη του θέτει ένα άλλο δίλημμα: να φύγει μαζί της ή να την αποχαιρετήσει για πάντα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 18/03/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ69-70