Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ66-67

More videos
Views

Επεισόδιο 66ο: 
Ο Βιτόριο φροντίζει την Αντρέινα, ενώ όλοι στον Παράδεισο αναρωτιούνται για την απουσία του. Ο Πάολο, ο φίλος του Φεντερίκο, εντυπωσιασμένος από την υπέροχη φωνή της Τίνα της προτείνει να γίνει η τραγουδίστρια στο συγκρότημά του. Η κοπέλα, που θέλει να παραμείνει ρεαλίστρια και προσγειωμένη αρνείται. Ο Πάολο όμως αποφασισμένος να την πείσει, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα. Ο Τζιόρτζιο προχωρά με τη Νικολέτα, εκείνη όμως είναι ακόμα απογοητευμένη από το πάθημά της με τον Ρικάρντο και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Επεισόδιο 67o:
Η Μάρτα προσφέρεται να βοηθήσει ακόμα μια φορά την Αντρέινα, η οποία παρατηρεί με ζήλια τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην κοπέλα και τον Βιτόριο. Ο Έλιο Σερμονέτα επισκέπτεται τον Λούκα για να του μεταφέρει ένα κακό νέο, ελπίζοντας να μπορέσει να ξαναβρεί σε αυτόν τον αλλοτινό του φίλο. Ο Λούκα όμως για μια ακόμα φορά είναι αποφασισμένος να απέχει από κάθε συναίσθημα: για εκείνον υπάρχει μόνο η βεντέτα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 24/05/2019 )