Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ64-65

More videos
Views

Επεισόδιο 64ο: 
Ο Ρικάρντο ανακαλύπτει πως δεν είναι πλέον το φαβορί στους Ολυμπιακούς της Ρώμης το 1960. Η επιπόλαιη συμπεριφορά του έχει βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του, αλλά κινδυνεύει να χάσει και την εκτίμηση του πατέρα του. Ο Πάολο και ο Τζιόρτζιο, δύο φίλοι του Φεντερίκο, δείχνουν ενδιαφέρον για την Τίνα και τη Νικολέτα. Οι δύο νεαροί όμως θα πρέπει να κουραστούν για να καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή των όμορφων κοριτσιών. Στη νέα του δουλειά ο Αντόνιο αντιμετωπίζει δυσκολίες από τις συνεχείς προκλήσεις ενός μποξέρ.

Επεισόδιο 65o:
Μετά το φιλί τους, ο Βιτόριο και η Μάρτα νιώθουν αμήχανα και δυσκολεύονται να δουλεύουν πλάι-πλάι, πράγμα που βάζει σε κίνδυνο τη συνεργασία τους. Ο Ουμπέρτο αρχίζει να ζηλεύει τη σχέση ανάμεσα στην Αντελαΐντε και στον Λούκα, δεν ξέρει πόσο βαθιά είναι. Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Μπονάνι καταφέρνει να εισχωρήσει στο άδυτο της ελβετικής κλινικής και είναι έτοιμος να αποκαλύψει το μυστικό του Λούκα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 23/05/2019 )