Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ62-63

Επεισόδιο 62ο: 
Ο Λουτσιάνο αναγκάζεται να επιλέξει σε ποιον θα μείνει πιστός, στον Ουμπέρτο ή στον Βιτόριο. Τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε για χορό και όλες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη βραδιά. Η Τίνα σκοπεύει να βρει το θάρρος να προσκαλέσει επιτέλους τον Βιτόριο, ενώ για την Γκαμπριέλα μπορεί να είναι η ευκαιρία για να τραβήξει την προσοχή του Σαλβατόρε. Μέχρι και η Μάρτα μπαίνει στην ίδια διαδικασία, ελπίζει και αυτή να συναντήσει τον Βιτόριο.

Επεισόδιο 63o:
Ο Αντόνιο δεν πτοείται με το τέλος του αρραβώνα του με την Έλενα και είναι διατεθειμένος για όλα, προκειμένου να βγάλει κι άλλα χρήματα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να την ξαναφέρει στη Σικελία. Ο Λουτσιάνο βρίσκεται πολύ πιεσμένος από το δίλημμα να ακολουθήσει τις φιλοδοξίες του ή να μείνει πιστός στον Βιτόριο. Και οι δύο άντρες βρίσκονται σ’ ένα δύσκολο σταυροδρόμι που θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον τους.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 22/05/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ62-63