Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ60-61

Επεισόδιο 60ο: 
Οι Αφροδίτες περιμένουν με αγωνία τον πρώτο τους μισθό και ονειρεύονται πώς θα ξοδέψουν τα λεφτά που κέρδισαν με τόση κούραση.
Η Κλέλια ανησυχεί με την απειλητική παρουσία του Ρίνο, που έκανε ξανά την εμφάνισή του στον «Παράδεισο» και δεν ξέρει πώς να καταφέρει να μη γίνουν κομμάτια τα όνειρα των κοριτσιών.
Ο Αντόνιο προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις συκοφαντίες του Λεονάρντο Μοντεμούρο και αποφασίζει να μιλήσει στην Ανιέζε για να μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Επεισόδιο 61o:
Η Νικολέτα εξομολογείται στις φίλες της ότι χώρισε με τον Ρικάρντο και ο Λουτσιάνο δίνει ένα μάθημα στον νεαρό Γκουαρνιέρι μπροστά σε όλο τον «Παράδεισο».
Ο Ουμπέρτο παρατηρεί με ανησυχία την οικειότητα που όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στη Μάρτα και στον Βιτόριο και αποφασίζει να στριμώξει τον Βιτόριο για να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τον έλεγχο του «Παραδείσου». Για να το καταφέρει όμως, θα χρειαστεί βοήθεια εκ των έσω.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 21/05/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ60-61