Ο παράδεισος των κυριών Επ53-54

Επεισόδιο 53ο: 
Ο Αντόνιο Αμάτο ψάχνει σπίτι για να ζήσει μαζί με την Έλενα, την κοπέλα που αγαπά, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της.
Ο Ουμπέρτο προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να μάθει τι κρύβει ο Λούκα Σπινέλι.
Στο μεταξύ, η Μάρτα πρέπει να αποφασίσει αν θα αναλάβει τη διεύθυνση του Ιδρύματος που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας της, γνωρίζοντας ότι αυτό θα την εμποδίζει να δουλεύει πλήρες ωράριο στον «Παράδεισο».

Επεισόδιο 54o:
Ο Αντόνιο κρύβει από τη μητέρα του την απόλυσή του, αλλά ξέρει πως χωρίς δουλειά, το όνειρό του να φέρει την Έλενα στο Μιλάνο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Η Νικολέτα λέει ψέματα στην Κλέλια και στους γονείς της για να περάσει ένα μαγευτικό απόγεμα με τον Ρικάρντο. Ο νεαρός ανοίγεται όλο και περισσότερο και δείχνει μια πλευρά του που σβήνει κάθε επιφύλαξη της κοπέλας.
Ο Βιτόριο σηκώνει ένα τεράστιο ποσό από το ταμείο του «Παραδείσου» για να βοηθήσει την Αντρέινα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 06/03/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ53-54