Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ48-49

IL PARADISO DELLE SIGNORE

Επεισόδιο 48ο
Η Τίνα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να λέει ψέματα στη μητέρα της για τη δουλειά της στον «Παράδεισο» και στην προσπάθειά της να πάει στη δουλειά, χωρίς να την πάρει είδηση, παίρνει μια απόφαση που την εμπλέκει ακόμα περισσότερο.
Ενώ ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι πιέζει τον Βιτόριο γιατί αποτρέπει την κόρη του Μάρτα από το να δουλεύει στον «Παράδεισο», η κοπέλα παίρνει μια απόφαση που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο το πολυκατάστημα.
Στο μεταξύ, η Λουντοβίκα, αποφασισμένη να εμποδίσει τον Ρικάρντο να κατακτήσει τη Νικολέτα, κάνει μια άχαρη αποκάλυψη στο νεαρό.

Επεισόδιο 49o
Η Μάρτα ανακαλύπτει ότι ο Βιτόριο της έκλεψε μια ιδέα για να διαφημιστεί ο «Παράδεισος» και έξαλλη, δέχεται να βγει για φαγητό με τον Λούκα Σπινέλι, με τον οποίο φαίνεται να έχει πολλά κοινά.
Aπογοητευμένη από την αποκάλυψη της Λουντοβίκα, η Νικολέτα εκτονώνεται με την Κλέλια.
Η Σίλβια όμως, δεν φαίνεται να χαίρεται με την Κλέλια που ανακατεύεται στα οικογενειακά τους. Ο Σαλβατόρε και ο Αντόνιο προσπαθούν να πείσουν τη μητέρα τους να αφήσει την Τίνα να δουλέψει στον «Παράδεισο», η Ανιέζε όμως είναι αμετάπειστη. Η Τίνα πρέπει να φύγει από τον «Παράδεισο».

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 03/05/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ48-49