Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ126-127

Επεισόδιο 126ο
Ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι, που μαθαίνει ότι η Μάρτα ζει μαζί με τον Βιτόριο, σκοπεύει να την αναγκάσει να γυρίσει στο σπίτι για να αποφύγει το σκάνδαλο. Η κοπέλα είναι περισσότερο αποφασισμένη από ποτέ να αποκτήσει την ανεξαρτησία της και ψάχνει διαμέρισμα για να μετακομίσει.
Η Νικολέτα έχει άγχος για τις ετοιμασίες του γάμου και ο Ρικάρντο δεν καταφέρνει να είναι δίπλα της όταν τον χρειάζεται.

Eπεισόδιο 127ο
Ο θάνατος του Φάουστο Κόπι είναι σοκ για όλους στον «Παράδεισο» και ο Βιτόριο αποφασίζει να οργανώσει μια εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου αθλητή.
Ενώ ο Σαλβατόρε είναι όλο και πιο ταραγμένος από τα συναισθήματα που νιώθει για την Έλενα, η Λουντοβίκα μαθαίνει ότι η Νικολέτα περιμένει το παιδί του Ρικάρντο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το γάμο τους.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 10/07/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ126-127