Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ124-125

Επεισόδιο 124ο
Η Μάρτα μοιράζεται με τον πατέρα της την ανησυχία της για την υγεία του Ρικάρντο και ο Ουμπέρτο αναγκάζει το γιο του να κάνει εξετάσεις.
Ενώ η ανακοίνωση της ασθένειας του Φάουστο Κόπι φέρνει στο νου του Λουτσιάνο τα δικά του λάθη στον αθλητισμό, στον «Παράδεισο» εμφανίζεται μια πελάτισσα που έχει σχέση με το παρελθόν της Κλέλια.

Eπεισόδιο 125ο
Η Κλέλια αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της, ενώ ο Ρικάρντο ζητά βοήθεια από τον Λούκα για να παραποιήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που του ζήτησε ο πατέρας του.
Ο Βιτόριο αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στις Αφροδίτες για τον εορτασμό του τέλους του χρόνου, χωρίς να φαντάζεται ότι η Πρωτοχρονιά θα επιφυλάσσει απρόσμενες εκπλήξεις και γι’ αυτόν.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 09/07/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ124-125