Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ122-123

More videos
Views

Επεισόδιο 122ο
Ο Δον Σαβέριο επανέρχεται στην Έλενα Μοντεμούρο με την πρόταση να κάνει βραδινά μαθήματα στα παιδιά των μεταναστών, αλλά η κοπέλα διστάζει μήπως δεν τα καταφέρει.
Η Τίνα δέχεται από εκεί που δεν το περίμενε βοήθεια από τον Σάντρο Ρεκαλτσάτι, τον γοητευτικό παραγωγό δίσκων, φίλο του Βιτόριο.

Eπεισόδιο 123ο
Η ρήξη ανάμεσα στη Μάρτα και στον Ουμπέρτο φαίνεται αξεπέραστη και η κοπέλα αποφασίζει να πάει να ζήσει μόνη της, προξενώντας το θαυμασμό των άλλων κοριτσιών.
Στο μεταξύ, ο Ρικάρντο είναι όλο και πιο νευρικός και η Λουντοβίκα αρχίζει να υποψιάζεται ότι η αιτία μπορεί να είναι τα οπιοειδή, από τα οποία ο νεαρός είναι πλέον ξεκάθαρα εξαρτημένος.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 08/07/2019 )