Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ120-121

Επεισόδιο 120ο
Οι ώρες του «Παραδείσου» είναι πλέον μετρημένες. Οι Αφροδίτες προσφέρουν το μισθό τους για να σβηστεί μέρος του χρέους, αλλά το ποσό δεν αρκεί.
Η Αντελαΐντε τα λέει «έξω από τα δόντια» με τον Ρικάρντο και δείχνει πόσο ευάλωτη είναι.
Ενώ ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι εμφανίζεται στον «Παράδεισο» για να δηλώσει την πτώχευση, ο Λούκα Σπινέλι ολοκληρώνει την πώληση του πίνακα κρυφά από τη Μάρτα και τον Βιτόριο.

Eπεισόδιο 121ο
Η Αντελαΐντε μαθαίνει ότι ο Λούκα ήταν αυτός που πούλησε τον πίνακα και μπόρεσε η Μάρτα να σώσει τον «Παράδεισο των Κυριών» και αποφασίζει να διακόψει τη σχέση τους.
Ο Βιτόριο διοργανώνει γιορτή στον «Παράδεισο» για την Πρωτοχρονιά και θα ήθελε να συμπεριλάβει και τις μεγαλύτερες Κυρίες, σε ανάμνηση του παλιού καλού καιρού.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 05/07/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ120-121