Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ118-119

Επεισόδιο 118ο
Η Σίλβια Κατανέο βρίσκει κραγιόν στο πουκάμισο, απόδειξη του φιλιού ανάμεσα στην Κλέλια και στον Λουτσιάνο, ενώ ο Ουόλτερ Μπέλι, δισκογραφικός παραγωγός, πείθει με απάτη την Τίνα να υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο.
Στο μεταξύ, η Μάρτα και ο Βιτόριο φεύγουν για να αναζητήσουν έναν πολύτιμο πίνακα της Μαργκαρίτα Σαντ’ Εράσμο που η κοπέλα σκοπεύει να πουλήσει για να σώσει τον «Παράδεισο». Το ταξίδι θα τους φέρει κοντά όσο ποτέ άλλοτε.

Eπεισόδιο 119ο
Η Κλέλια και ο Λουτσιάνο προσπαθούν να ξεχάσουν ό,τι συνέβη μεταξύ τους. Ο Κατανέο προσπαθεί να πάρει παράταση από την Τράπεζα Γκουαρνιέρι, ενώ η Μάρτα ζητεί βοήθεια από τον Λούκα Σπινέλι για να πουλήσει τον πίνακα.
Η Αντελαΐντε φοβάται μη χάσει την επιρροή της στον Ουμπέρτο και προσπαθεί να τον πείσει να συμφιλιωθεί με την κόρη του.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 04/07/2019 )

Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ118-119