Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ110-111

More videos
Views

Επεισόδιο 110ο
Ενώ ο Βιτόριο εμπλέκεται, παρά τη θέλησή του στις προετοιμασίες του γάμου, ο Λουτσιάνο είναι ακόμα πεπεισμένος ότι η Νικολέτα δεν θα πρέπει να παντρευτεί τον Ρικάρντο και βρίσκει σύμμαχο τη Ρομπέρτα, που αντιτίθεται και αυτή στο γάμο. Ο Αντόνιο ανακοινώνει στην Ανιέζε την ετυμηγορία των Πρίντσιπε: ο Τζιουζέπε Αμάτο πρέπει να παραδοθεί για ανθρωποκτονία.

Eπεισόδιο 111ο
Ενώ η Κλέλια δέχεται μια καινούργια παραγγελία ενόψει των Χριστουγέννων, ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι είναι αποφασισμένος να ρίξει τον «Παράδεισο» στα βράχια της χρεωκοπίας.
Γι’ αυτόν τον σκοπό, ζητά από τον Βιτόριο να τακτοποιήσει ένα μεγάλο χρέος, το οποίο εκείνος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Στο μεταξύ, η Έλενα έχει ένα ατύχημα στην καφετέρια και ζητά από τον Σαλβατόρε να μην πει τίποτα στον αδελφό της Αντόνιο.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 28/06/2019 )