Ο παράδεισος των κυριών Σ3|Επ108-109

More videos
Views

Επεισόδιο 108ο
Ο Βιτόριο υποψιάζεται ότι πίσω από την προσφορά εργασίας του Γκαλμπιάτι βρίσκεται ο Λούκα Σπινέλι και αυτό τον φέρνει σε αντίθεση με τη Μάρτα.
Ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι όλο και λιγότερο ανέχεται τους εκβιασμούς της Σίλβια και η γυναίκα αρχίζει να φοβάται για την ασφάλειά της.

Eπεισόδιο 109ο
Ο Αντόνιο και ο Σαλβατόρε συναντούν ένα μέλος της συμμορίας, αλλά καταλαβαίνουν ότι δεν είναι απλό να αποκτήσουν την ελευθερία του πατέρα τους.
Η Τίνα ζητά από τη μητέρα της να ράψει τα χριστουγεννιάτικα για τις Αφροδίτες, ενώ η Λουντοβίκα συνεχίζει να είναι πολύ ανήσυχη για την εξάρτηση του Ρικάρντο από τα παυσίπονα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 27/06/2019 )