Ο παράδεισος των κυριών | Επ37-38

IL PARADISO DELLE SIGNORE

Επεισόδιο 37ο: «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» 
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Τερέζα θέλει να τα περάσει με τους γονείς της. Ο χωρισμός της από τον Μόρι τη θλίβει ακόμα περισσότερο, καθώς περιτριγυρίζεται από ευτυχισμένα ζευγάρια. Μόνο η Μαντοβάνι βρίσκεται σε δίλημμα, να ξεχάσει τον έρωτά της για τον Κοράντο, καθώς μόνο έτσι θα έχει την κόρη της κοντά της; Και ο Μόρι είναι πολύ θλιμμένος και όταν το παλάτι της Κόμισσας δηλώνεται επικίνδυνο για τους ενοίκους του, αποφασίζει να βρει λεφτά με δάνειο από την τράπεζα για να το αγοράσει και να βοηθήσει την Κόμισσα, δείχνοντας έτσι στην Τερέζα πως έχει αλλάξει. Η μόνη προσφορά για λεφτά όμως έρχεται από έναν μυστηριώδη Γάλλο επιχειρηματία.

Επεισόδιο 38o: «Χριστούγεννα στον Παράδεισο»
Η Τερέζα χαίρεται για την παρουσία των γονιών της και δεν τολμά να τους μιλήσει για την κρίση στη σχέση της με τον Πιέτρο, καθώς εκείνοι έχουν ενθουσιαστεί μαζί του.
Αποφασίζουν με τον Πιέτρο να περάσουν τις γιορτές μαζί προσποιούμενοι ότι όλα είναι καλά για χατίρι των γονιών της.
Προβλήματα εμφανίζονται και στη σχέση του Βιτόριο με την Αντρέινα, καθώς η οικογένειά της δεν είναι εύκολη υπόθεση, τα ίδια και με τη Λετίτσια και τον Ντομένικο: η Μπενεντέτα εμφανίζεται πάλι στη ζωή του, πάνω που είχε αρχίσει να παραδέχεται τα αισθήματά του για τη Λετίτσια.
Ο Πιέτρο χάρη στο δάνειο αγοράζει το παλάτι, όμως ο τραπεζίτης δεν είναι αυτός που έλεγε πως είναι και ο «Παράδεισος» κινδυνεύει να χαθεί.

(Διαθέσιμο έως 25/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών | Επ37-38