Ο παράδεισος των κυριών Επ29-30

Επεισόδιο 29ο: «Και οι άνδρες πάνε στον Παράδεισο»
Μετά την επιτυχία του Κοράντο στο τηλεοπτικό σόου, ο Μόρι ανακοινώνει την πρόθεσή του να ανοίξει αντρικό τμήμα. Η ιδέα γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν ράφτες για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης.
Η Σιλβάνα δεν μπορεί πια να αγνοήσει την έλξη ανάμεσα σ’ αυτήν και στον Λέο και η Άννα προσπαθεί να μιλήσει με τους γονείς της που της έκοψαν την καλημέρα μετά την εγκυμοσύνη της.
Η συμφωνία με τον Ροκφέλερ οδεύει προς την ολοκλήρωση και η Αντρέινα, αφού έχει μάθει το παρελθόν της Κόμισσας βρίσκεται απέναντι σε μια δύσκολη απόφαση: να συνεχίσει με εκδίκηση ή να αποτραβηχτεί από τη συμφωνία και να κινδυνέψει έτσι να χάσει τα προνόμιά της.
Η Ρόουζ επιμένει να πάνε με τον Πιέτρο να βρουν τον Βιτόριο και να τον πείσουν να επιστρέψει στον «Παράδεισο», αλλά η προσφορά που κάνει ο Μόρι στον Βιτόριο είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που περίμενε η Ρόουζ.

Επεισόδιο 30ο: «Νέες συνεργασίες» 
Η Τερέζα και ο Πιέτρο έχουν μέρες να ιδωθούν. Εκείνη είναι στην Μπιέλα και ασχολείται με την παραγωγή της αντρικής κολεξιόν και εκείνος στο Μιλάνο με τη Ρόουζ.
Το πρώην ζευγάρι οργανώνει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον Ροκφέλερ και φαίνονται μεταξύ τους πιο άνετοι από ποτέ. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος είναι κοντά και η Μαντοβάνι αρχίζει μια αυστηρή διαδικασία επιλογής για να βρει πωλητή με τον απαιτούμενο ενθουσιασμό!
Οι διαφημιστές παθαίνουν σοκ όταν τα εγκαίνια δεν πάνε όπως τα περίμεναν, όμως και πάλι η Έλσα με τον Ρομπέρτο σώζουν την κατάσταση: ο Κοράντο θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος τους!
Η Τερέζα πρέπει να πάει στο Μιλάνο για να του φέρει το κοστούμι που θα φορέσει και ο Βιτόριο προσφέρεται να την πάει με το αυτοκίνητο, ευκαιρία και για τους δυο να κάνουν συγκρίσεις.

( Διαθέσιμο έως 19/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ29-30