Ο παράδεισος των κυριών Επ27-28

Επεισόδιο 27ο: «Βασίλισσες για μια μέρα»
Ο Πιέτρο είναι αφοσιωμένος στη δουλειά, εν όψει του ανοίγματος πολλών καταστημάτων στην Ιταλία και παραμελεί την Τερέζα. Εκείνη υποφέρει από την απόσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους και την αδιαφορία του Μόρι και επιπλέον, την ανησυχεί η διαρκής παρουσία της Ρόουζ. Οι δυο τους μάλιστα, Πιέτρο και Ρόουζ, δουλεύουν πολύ μαζί, πράγμα που αναζωπυρώνει την παλιά τους οικειότητα. Η Αντρέινα και ο Βιτόριο συνεργάζονται και πάλι, κάτι όμως τινάζει τη συνεργασία τους και πάλι στον αέρα. Στο μεταξύ, η Τερέζα προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαρία, ένα φτωχό κορίτσι που ονειρεύεται να φορέσει κάποιο από τα φορέματα του «Παραδείσου», πολύ ακριβά γι’ αυτήν, πράγμα που της δίνει μια ιδέα…

Επεισόδιο 28ο: «Διπλά ή τίποτα» 
Όλοι στον «Παράδεισο» ασχολούνται με την παρουσίαση της Λάντσια Άπια και η Έλσα με τον Ρομπέρτο δουλεύουν πάλι με τον Βιτόριο. Ο μόνος που δεν χαίρεται με την παρουσία του Βιτόριο στο κατάστημα είναι ο Μόρι, που ζηλεύει την οικειότητά του με την Τερέζα.
Η Ρόουζ προσέχει την ένταση μεταξύ των δύο και το εκμεταλλεύεται για ίδιον όφελος. Όταν ο Βιτόριο ανακαλύπτει ότι η Κόμισσα υπήρξε η πρώτη γυναίκα στην Ιταλία που πήρε δίπλωμα οδήγησης, της προτείνει να οδηγήσει εκείνη τη νέα Άπια.
Εκείνη αρνείται και ο Μόρι με τον Βιτόριο αναθέτουν στην Τερέζα να αναλάβει να την πείσει, το κορίτσι όμως ανακαλύπτει ότι η άρνηση της Κόμισσας κρύβει ένα οδυνηρό μυστικό.

( Διαθέσιμο έως 18/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ27-28