Ο παράδεισος των κυριών Επ92-93

More videos
Views

Eπεισόδιο 92ο
Η Έλενα ψάχνει έναν τρόπο να πλησιάσει την Ανιέζε, εκείνη όμως δεν αντέχει ούτε να τη βλέπει και η κοπέλα βρίσκει καταφύγιο εκεί όπου δεν το περίμενε: στο σπίτι της Γκαμπριέλα και της Ρομπέρτα.
Η Νικολέτα αποφασίζει να κρατήσει κρυφή από τον πατέρα της την επαναπροσέγγισή της με τον Ρικάρντο.
Και ενώ η Ρομπέρτα φοβάται ότι η φίλη της θα πληγωθεί και πάλι, εκείνη αρχίζει να πιστεύει στις καλές προθέσεις του ωραίου Γκουαρνιέρι, όταν εκείνος της κάνει ένα σημαδιακό δώρο.

Eπεισόδιο 93ο
Ο Λούκα Σπινέλι πιέζεται από τα μέλη της λέσχης, που απαιτούν να πάρουν πίσω τις καταθέσεις τους. Πρέπει να βρει τα λεφτά σε πολύ λίγο χρόνο, αλλιώς μπαίνει σε κίνδυνο όλο το σχέδιό του της εκδίκησης κατά των Γκουαρνιέρι.
Ο Ρικάρντο δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος με τα σχέδια της Αντελαΐντε για να ελευθερωθεί από τους Κατανέο, τα ψέματα που λέει στη Νικολέτα αρχίζουν να τον βαραίνουν γιατί αποκτά αισθήματα για την κοπέλα.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 06/04/2020)