Ο παράδεισος των κυριών Επ89-90

More videos
Views

Eπεισόδιο 89ο.
Η Τίνα δέχεται την επίσκεψη του Γουόλτερ Μπέλι, που έχει δισκογραφική εταιρεία και είναι μαγεμένος από το ταλέντο της.
Ο ενθουσιασμός της όμως δεν θα διαρκέσει πολύ: μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τον όρο να το κάνει χωρίς τον φίλο της Πάολο.
Τη Μάρτα έχει ενθουσιάσει η ιδέα να συμμετάσχει στο Διεθνές Βραβείο Διαφήμισης, αλλά τελευταία στιγμή, ο Βιτόριο αποφασίζει να μην πάει στη βραδιά και η κοπέλα αποφασίζει να πάει με άλλον καβαλιέρο.

Eπεισόδιο 90ο.
Ο Λουτσιάνο αισθάνεται όλο και πιο κοντά στην Κλέλια, η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει.
Η γυναίκα πάλι υποφέρει που ο γιος της είναι μακριά και δεν μπορεί να τον δει και καταλήγει να συμπεριφερθεί άσχημα σε μια πελάτισσα.
Ο Βιτόριο δεν καταφέρνει να μιλήσει ιδιαιτέρως με την Αντρέινα και εκείνη, αντί για τον αγαπημένο της, βλέπει μπροστά της στο δικαστήριο τον Ουμπέρτο.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 02/04/2020)