Ο παράδεισος των κυριών Επ85-86

More videos
Views

Eπεισόδιο 85ο.
Ο Ρικάρντο αποκαλύπτει στη Μάρτα ότι η Νικολέτα είναι έγκυος, αλλά η αντίδραση της αδελφής του δεν είναι η αναμενόμενη. Η Αντρέινα επικοινωνεί με τον Βιτόριο και τον ικετεύει για μία ακόμα φορά να αφήσει το Μιλάνο και να φύγει μαζί της. Η Μάρτα προσπαθεί να τον μεταπείσει, αλλά αυτός φαίνεται αποφασισμένος να βρει την αγαπημένη του πριν να είναι πολύ αργά.

Eπεισόδιο 86ο.
Ο Βιτόριο προσπαθεί να καταλάβει ποιος κατέδωσε την Αντρέινα και οι υποψίες του πέφτουν στη Μάρτα. Η σύλληψή της στο Μιλάνο κάνει τον επιθεωρητή Σιαράπα να πιστέψει ότι ο Βιτόριο την είχε βοηθήσει να διαφύγει, άρα να κατηγορηθεί και ο ίδιος.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 31/03/2020)