Ο παράδεισος των κυριών Επ80-81

Επεισόδιο 80ο: 
Στον Παράδεισο ξεκινούν μεγάλες εκπτώσεις και ο Λουτσιάνο με τη βοήθεια της Κλέλια αποφασίζει να συμβάλει για να σωθεί το πολυκατάστημα. Ο Ουμπέρτο χάρη στη Μάρτα ανακαλύπτει ότι η Αντρέινα κρύβεται στο σπίτι του Βιτόριο και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την πληροφορία για να την εξαναγκάσει να παραχωρήσει τον Παράδεισο.

Επεισόδιο 81o:
Ο Βιτόριο είναι ράκος από τη φυγή της Αντρέινα και προσπαθεί να τη βρει αγνοώντας ότι και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Μπονάνι είναι στα ίχνη της για λογαριασμό του Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι. Η Ανιέζε είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Έλενα πραγματική κόλαση, σε σημείο να την κάνει να παρακαλά να μην είχε φύγει ποτέ από τη Σικελία.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 26/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ80-81