Ο παράδεισος των κυριών Επ78-79

Επεισόδιο 78ο: 
Ο Πάολο προτείνει στην Τίνα να συμμετάσχει σε μουσικό διαγωνισμό αλλά η κοπέλα αρνείται και η Γκαμπριέλα καταστρώνει σχέδιο να την εγγράψει εν αγνοία της. Ο Λούκα είναι όλο και πιο κοντά στη Μάρτα καλλιεργώντας και τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα προκαλώντας και πάλι τη ζήλεια της Αντελαΐντε που νιώθει πλέον μεγάλο ανταγωνισμό με την ανιψιά της. Η Νικολέτα βρίσκεται σε σοκ από την είδηση ότι είναι έγκυος και η Σίλβια βρίσκει την ευκαιρία επιτέλους να ενοχοποιήσει τον Ρικάρντο Γκουαρνιέρι.

Επεισόδιο 79o:
Η Αντρέινα προτείνει στον Βιτόριο να φύγουν μαζί, μα εκείνος πιστεύει ακόμα πως θα αθωωθεί και της κάνει επισήμως πρόταση γάμου. Η Αντελαΐντε κατηγορεί τη Μάρτα για την πολύ στενή σχέση της με τον Λούκα και η κοπέλα καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της. Ο Αντόνιο επιστρέφει εντέλει από τη Σικελία, αλλά δεν είναι μόνος.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 25/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ78-79