Ο παράδεισος των κυριών Επ67-68

Επεισόδιο 67ο: 
Η Μάρτα προσφέρεται να βοηθήσει ακόμα μία φορά την Αντρέινα, η οποία παρατηρεί με ζήλεια τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην κοπέλα και στον Βιτόριο. Ο Έλιο Σερμονέτα επισκέπτεται τον Λούκα για να του μεταφέρει ένα κακό νέο, ελπίζοντας να μπορέσει να ξαναβρεί σ’ αυτόν τον αλλοτινό του φίλο. Ο Λούκα όμως, για μία ακόμα φορά, είναι αποφασισμένος να απέχει από κάθε συναίσθημα: για εκείνον υπάρχει μόνο η βεντέτα.

Επεισόδιο 68o:
Ο Αντόνιο καλείται να πληρώσει τις συνέπειες, θα μπορούσε να χάσει ακόμα και τη δουλειά του. Ο Ουμπέρτο ζητά από την Αντελαΐντε να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να ερευνήσει το παρελθόν του Λούκα, φοβάται όμως πως η κρίση της δεν θα είναι αντικειμενική. Στο μεταξύ, η Αντρέινα οργανώνει ένα σχέδιο δραπέτευσης χωρίς να το ξέρει ο Βιτόριο.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 17/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ67-68