Ο παράδεισος των κυριών Επ65-66

Επεισόδιο 65ο: 
Μετά το φιλί τους, ο Βιτόριο και η Μάρτα νιώθουν αμήχανα και δυσκολεύονται να δουλεύουν πλάι-πλάι, πράγμα που βάζει σε κίνδυνο τη συνεργασία τους. Ο Ουμπέρτο αρχίζει να ζηλεύει τη σχέση ανάμεσα στην Αντελαΐντε και στον Λούκα, δεν ξέρει πόσο βαθιά είναι. Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Μπονάνι καταφέρνει να εισχωρήσει στο άδυτο της ελβετικής κλινικής και είναι έτοιμος να αποκαλύψει το μυστικό του Λούκα.

Επεισόδιο 66o:
Ο Βιτόριο φροντίζει την Αντρέινα, ενώ όλοι στον «Παράδεισο» αναρωτιούνται για την απουσία του. Ο Πάολο, ο φίλος του Φεντερίκο, εντυπωσιασμένος από την υπέροχη φωνή της Τίνα, της προτείνει να γίνει η τραγουδίστρια στο συγκρότημά του. Η κοπέλα, που θέλει να παραμείνει ρεαλίστρια και προσγειωμένη, αρνείται. Ο Πάολο όμως, αποφασισμένος να την πείσει, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα. Ο Τζιόρτζιο προχωρά με τη Νικολέτα, εκείνη όμως είναι ακόμα απογοητευμένη από το πάθημά της με τον Ρικάρντο και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 16/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ65-66