Ο παράδεισος των κυριών Επ63-64

Επεισόδιο 63ο: 
Ο Αντόνιο δεν πτοείται με το τέλος του αρραβώνα του με την Έλενα και είναι διατεθειμένος για όλα, προκειμένου να βγάλει κι άλλα χρήματα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να την ξαναφέρει στη Σικελία. Ο Λουτσιάνο βρίσκεται πολύ πιεσμένος από το δίλημμα να ακολουθήσει τις φιλοδοξίες του ή να μείνει πιστός στον Βιτόριο. Και οι δύο άντρες βρίσκονται σ’ ένα δύσκολο σταυροδρόμι που θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον τους.

Επεισόδιο 64o:
Ο Ρικάρντο ανακαλύπτει πως δεν είναι πλέον το φαβορί στους Ολυμπιακούς της Ρώμης το 1960. Η επιπόλαιη συμπεριφορά του έχει βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του, αλλά κινδυνεύει να χάσει και την εκτίμηση του πατέρα του. Ο Πάολο και ο Τζιόρτζιο, δύο φίλοι του Φεντερίκο, δείχνουν ενδιαφέρον για την Τίνα και τη Νικολέτα. Οι δύο νεαροί όμως θα πρέπει να κουραστούν για να καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή των όμορφων κοριτσιών. Στη νέα του δουλειά ο Αντόνιο αντιμετωπίζει δυσκολίες από τις συνεχείς προκλήσεις ενός μποξέρ.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 13/03/2020)

Ο παράδεισος των κυριών Επ63-64