Ο παράδεισος των κυριών Επ.61-62

Επεισόδιο 61ο: 
Η Νικολέτα εξομολογείται στις φίλες της ότι χώρισε με τον Ρικάρντο και ο Λουτσιάνο δίνει ένα μάθημα στον νεαρό Γκουαρνιέρι μπροστά σε όλο τον «Παράδεισο».
Ο Ουμπέρτο παρατηρεί με ανησυχία την οικειότητα που όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στη Μάρτα και στον Βιτόριο και αποφασίζει να στριμώξει τον Βιτόριο για να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τον έλεγχο του «Παραδείσου». Για να το καταφέρει όμως, θα χρειαστεί βοήθεια εκ των έσω.

Επεισόδιο 62o:
Ο Λουτσιάνο αναγκάζεται να επιλέξει σε ποιον θα μείνει πιστός, στον Ουμπέρτο ή στον Βιτόριο. Τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε για χορό και όλες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη βραδιά. Η Τίνα σκοπεύει να βρει το θάρρος να προσκαλέσει επιτέλους τον Βιτόριο, ενώ για την Γκαμπριέλα μπορεί να είναι η ευκαιρία για να τραβήξει την προσοχή του Σαλβατόρε. Μέχρι και η Μάρτα μπαίνει στην ίδια διαδικασία, ελπίζει και αυτή να συναντήσει τον Βιτόριο.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 12/03/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ.61-62