Ο παράδεισος των κυριών Επ.59-60

Επεισόδιο 59ο: 
Η Μάρτα διοργανώνει μια βραδιά για να βοηθήσει τον Βιτόριο να ξεφύγει από τη σκέψη της Αντρέινα.
Η βόλτα στο Μιλάνο του δίνει μια ιδέα για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες στον «Παράδεισο».
Η Νικολέτα κρύβει από τη μητέρα της τη σκληρή αντιπαράθεση που είχε με τον Ρικάρντο, βυθισμένη στη διάψευση των προσδοκιών της. Αυτός που δεν κρύβει την απογοήτευσή του είναι ο Ουμπέρτο, όλο και πιο εκνευρισμένος από την επιπόλαιη συμπεριφορά του γιου του. Η Έλενα αποφασίζει να χωρίσει με τον Αντόνιο.

Επεισόδιο 60o:
Οι Αφροδίτες περιμένουν με αγωνία τον πρώτο τους μισθό και ονειρεύονται πώς θα ξοδέψουν τα λεφτά που κέρδισαν με τόση κούραση.
Η Κλέλια ανησυχεί με την απειλητική παρουσία του Ρίνο, που έκανε ξανά την εμφάνισή του στον «Παράδεισο» και δεν ξέρει πώς να καταφέρει να μη γίνουν κομμάτια τα όνειρα των κοριτσιών.
Ο Αντόνιο προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις συκοφαντίες του Λεονάρντο Μοντεμούρο και αποφασίζει να μιλήσει στην Ανιέζε για να μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι (Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 11/03/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ.59-60