Ο παράδεισος των κυριών Επ57-58

Επεισόδιο 57ο: 
Με την απουσία της Κλέλια, που έμεινε όλη νύχτα στο πλευρό του άρρωστου γιου της, παραλίγο να μην ανοίξει ο «Παράδεισος».
Στη λέσχη, όλο και περισσότερα μέλη ενδιαφέρονται να συνεταιριστούν με τον Σπινέλι, με δέλεαρ τις υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη, αλλά η Αντελαΐντε είναι πολύ καχύποπτη για τον τρόπο που ο Λούκα κάνει τις δουλειές του.
Ο Φεντερίκο κάθε μέρα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να λέει ψέματα για την πανεπιστημιακή του καριέρα, ενώ η Ρομπέρτα αναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση μ’ έναν φαλλοκράτη καθηγητή.

Επεισόδιο 58o:
Η Ανιέζε μαθαίνει ότι ο Αντόνιο έχασε τη δουλειά του. O Σαλβατόρε έχει μια ιδέα για να βρει δουλειά στον αδελφό του, αλλά για να το καταφέρει πρέπει να ασκήσει όλη του την γοητεία στις γυναίκες.
Τη Νικολέτα πιέζουν η μητέρα της και οι φίλες για νέα του Ρικάρντο, αλλά ο νεαρός έχει εξαφανιστεί.
Στο μεταξύ, η Λουντοβίκα και ο Κόζιμο ετοιμάζουν μια χοντροκομμένη φάρσα για να μάθουν τι συνέβη με το κορίτσι και τον νεαρό Γκουαρνιέρι.

Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

(Διαθέσιμο έως 10/03/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ57-58