Ο παράδεισος των κυριών Επ39-40

Επεισόδιο 39ο: «Πωλήσεις και λογαριασμοί»
Ο Πιέτρο ξέρει πως για να ξεφορτωθεί τον Τζακόμπι, η μόνη λύση είναι να επιστρέψει τα χρήματα, με τα οποία αγόρασε το παλάτι της Κόμισσας.
Το αδιέξοδο που δημιουργείται, ο Μόρι το εξομολογείται στην Τερέζα. Εκείνη, συγκινημένη από την ειλικρίνειά του, προσφέρεται να βοηθήσει και πράγματι της έρχεται μια ιδέα.
Ενώ ο Κοράντο είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει πάλι την Κλάρα, την Άννα επισκέπτεται ο Μάσιμο, αποφασισμένος να πάρει το παιδί.
Ο Βιτόριο δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματά του για την Αντρέινα, αλλά πριν προλάβει να κάνει πίσω το κορίτσι τού εξομολογείται τους δικούς της φόβους.

Επεισόδιο 40ο: «Αναμέτρηση» 
Πλησιάζει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όσο ο Ντομένικο ταλαιπωρείται από τον έρωτά του για τη Λετίτσια, ο Βιτόριο επιτέλους ξεκαθαρίζει τα αισθήματά του. Ο Πιέτρο μελαγχολικός, καθώς το κατάστημά του βρίσκεται στα χέρια του Τζακόμπι, παρακολουθεί τις προετοιμασίες στον «Παράδεισο» για το παραδοσιακό πάρτι.
Η μόνη λύση είναι να τον καταδώσει στην αστυνομία, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο δανειστής του απειλεί να σκοτώσει την Τερέζα αν δεν πάρει τα λεφτά του.
Ενώ η πόλη ετοιμάζεται να γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου, ο Μόρι τρέχει σε μια αγωνιώδη κούρσα να βρει λεφτά και να σώσει την Τερέζα και τον «Παράδεισο».

( Διαθέσιμο έως 26/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ39-40