Ο παράδεισος των κυριών Επ35-36

Επεισόδιο 35ο: «Η μονομαχία»
Ο Βιτόριο διοργανώνει έκθεση πρωταθλητών μέσα στον «Παράδεισο» για να γιορτάσει τα μετάλλια των Ιταλών αθλητών στους Ολυμπιακούς της Μελβούρνης. Η ζήλια και ο ανταγωνισμός για την Τερέζα ανάμεσα στους δύο άντρες ξεσπά και προκαλούν ο ένας τον άλλο σε πραγματική μονομαχία. Η Τερέζα τώρα δουλεύει μαζί με τον Βιτόριο στο πρακτορείο του σε καινούργια δουλειά, που είναι και διάλειμμα στη σχέση της με τον Πιέτρο.
Η παρουσία της όμως εκεί, εξοργίζει την Αντρέινα, η οποία πλέον έχει δυνατά αισθήματα για τον Βιτόριο.
Η αστυνομία ενημερώνει τον Πιέτρο για το θάνατο της Ρόουζ αλλά και τις υποψίες που τον βαραίνουν. Υπάρχει και ο κίνδυνος να βγει στο φως και η νύχτα που πέρασε μαζί της, πράγμα που αν μάθει η Τερέζα θα τη χάσει για πάντα.

Επεισόδιο 36ο: «Αθώος» 
Η έρευνα για το θάνατο της Ρόουζ συνεχίζεται και όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του Μόρι, ο οποίος δεν μιλά για τη νύχτα που πέρασε με την πρώην γυναίκα του, για να μη μάθει η Τερέζα την προδοσία του.
Ο ντετέκτιβ Νταλμάτσιο είναι πεπεισμένος για την ενοχή του και αποφασισμένος να τον κάνει να μιλήσει πάση θυσία, ένας μυστηριώδης όμως δικηγόρος τον σώζει ως εκ θαύματος. Η μεγάλη κακοκαιρία απειλεί το εργοστάσιο στην Μπιέλα, από την πλημμύρα του ποταμού. Η Τερέζα μαζί με τον Βιτόριο σπεύδουν εκεί και ο Μόρι, αψηφώντας την απαγόρευση να μην φύγει από το Μιλάνο τρέχει και αυτός, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα και τον έρωτά του.

( Διαθέσιμο έως 24/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ35-36