Ο παράδεισος των κυριών Επ33-34

Επεισόδιο 33ο: «Χαμένος Παράδεισος»
Η Ρόουζ λείπει από το Μιλάνο εδώ και έναν μήνα και η Τερέζα με τον Πιέτρο βρίσκουν την ησυχία τους, ο Πιέτρο μάλιστα, κανονίζει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο για τους δυο τους στο Καστελμπουόνο.
Όμως εμφανίζεται ξαφνικά η Ρόουζ, με τα νέα ότι ο Ροκφέλερ ετοιμάζεται να φύγει από την Ιταλία και πρέπει βιαστικά να πάει στη Ρώμη να τον προλάβει για να κλείσει τη δουλειά μαζί του.
Ο Πιέτρο βρίσκεται ανάμεσα στον έρωτά του για την Τερέζα και την επιχειρηματική ευκαιρία που του παρουσιάζεται και θέλει να την αρπάξει.
Στο μεταξύ, στον «Παράδεισο» μπαίνει ένας κακοποιός που ψάχνει για το χρηματοκιβώτιο και όχι μόνο: η Τερέζα, η Άννα, ο Ντομένικο, η Λετίτσια, ο Κουίντο και η Μαντοβάνι κρατούνται όμηροι.

Επεισόδιο 34ο: «Ο ήλιος του Παραδείσου» 
Ο Πιέτρο μαθαίνει για τη ληστεία στον «Παράδεισο» και τον βασανίζει η ενοχή: η Τερέζα βρέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο και εκείνος δεν ήταν μαζί της. Η Τερέζα, πάλι, αναρωτιέται κατά πόσον ένας άνθρωπος σαν τον Πιέτρο είναι ο σύντροφος που θέλει πλάι της.
Ο Κοράντο δεν έχει το θάρρος να εμφανιστεί στη Μαντοβάνι, αφού τα έχασε όλα και ο φίλος του Κουίντο τον ψάχνει. Ο οποίος Κουίντο είναι όλο και πιο μπερδεμένος. Ενώ όλα είναι καλά με τη Λετίτσια, τρέχει να βοηθήσει την Άννα, αλλά και η Λετίτσια συνειδητοποιεί πως έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για τον Ντομένικο. Στην πρεμιέρα της «Αΐντα», στη Σκάλα, η Αντρέινα απευθύνει δημοσίως ερώτημα στον Βιτόριο.

( Διαθέσιμο έως 21/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ33-34