Ο παράδεισος των κυριών Επ31-32

Επεισόδιο 31ο: «Το αμερικανικό όνειρο»
Ενώ όλοι στην Ιταλία παρακολουθούν με αγωνία την πολιτική κατάσταση στην Ουγγαρία, στον «Παράδεισο» αρχίζει η Αμερικανική Εβδομάδα.
Ο Βιτόριο γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό και με την Τερέζα φαίνεται να είναι δεμένοι όπως πριν, πράγμα που κάνει τη ζήλια του Πιέτρο να φουντώνει.
Ο αμερικανικός μύθος στο κατάστημα με σταρ του Χόλιγουντ, τραγούδια ροκ εν ρολ και τζουκ μποξ – αλλά κυρίως τα μπλουτζίν ενθουσιάζει τους πελάτες.
Η Ρόουζ είναι παρούσα σε όλα αυτά και με τον Πιέτρο αναμένουν με αγωνία τον Ροκφέλερ, όμως την πόρτα του «Παραδείσου» περνά κάποιος άλλος..

Επεισόδιο 32ο: «Ο Θεός σώζει την Ουγγαρία» 
Η κρίση στη Βουδαπέστη, με την κατοχή των Σοβιετικών στρατευμάτων και το φόβο μιας νέας παγκόσμιας σύγκρουσης, ρίχνει πέπλο αγωνίας και φόβου στο Μιλάνο και σε όλη την Ιταλία.
Ο «Παράδεισος» ερημώνει, δεν υπάρχει διάθεση για ψώνια. Η Τερέζα δεν τα παρατά και αρχίζει εκστρατεία συλλογής ρούχων και χρημάτων στο κατάστημα, για να σταλούν για βοήθεια στην Ουγγαρία.
Δουλεύοντας μαζί με τον Βιτόριο, εκείνος παρατηρεί ότι η Τερέζα είναι απογοητευμένη από τη σχέση της με τον Μόρι, διότι εκείνος είναι συνεχώς απασχολημένος με τη Ρόουζ και την επικείμενη συνεργασία με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ροκφέλερ.

( Διαθέσιμο έως 20/02/2020 )

Ο παράδεισος των κυριών Επ31-32