Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ3 | Επ31-32

More videos
Views

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Λούις, η Τζέμα προβληματίζεται πώς να εξηγήσει στην Τίλντα γιατί εκείνος δεν μένει πια στο σπίτι τους. Από την πλευρά του, ο Λούις είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι πριν να αναγκαστούν να εξηγήσουν κάτι στην Τίλντα. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται ο Νέντ και λέει ότι θέλει να τα γνωρίσει καλύτερα τη Λούσι. Ο Τζάστιν γίνεται πιο καχύποπτος όταν αποκαλύπτεται ότι ο Νεντ θέλει τη Λούσι ως δικηγόρο του σε μια υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος.
Στο μεταξύ, ο Κέιν δέχεται μυστηριώδη κωδικοποιημένα μηνύματα και στην προσπάθειά του να αποφύγει κάποιον ανεπιθύμητο θαυμαστή, καταλήγει να ανακαλύψει ότι σε μέσο κοινωνική δικτύωσης εμφανίζεται εσφαλμένα «σε σχέση». Ο Μαρκ και η Άμπι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην εμπλακούν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ο Λούις κι η Τζέμα με το γάμο τους, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουν.
Στο τέλος, μια παρορμητική αντίδραση του Λούις οδηγεί τη Τζέμα στη σκέψη ότι δεν μπορούν να τα ξαναβρούν. Η Τζέμα ζητά διαζύγιο.

Μετά το μεθύσι του Λούις με τον Νεντ, η παμπ βρίσκεται χωρίς μπύρα. Ο Τζάστιν είναι σίγουρος ότι ο Νεντ αποτελεί κακή επιρροή. Οι τρεις τους προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης μπύρας και καταλήγουν σε μια πρόταση που είτε θα αποτελέσει τη λύση ή θα τους οδηγήσει στη φυλακή.
Η κατάσταση ανάμεσα στον Λούις και τη Τζέμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν κλέβει ένα βάζο από το σπίτι τους. Η Φοίβη επιστρέφει για να ανακαλύψει ότι το σπιτικό των Κραμπ διαλύεται εξαιτίας της απιστίας του Λούις. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, γεγονός που οδηγεί τη Τζέμα να σκεφτεί μήπως η άρνησή της να συγχωρήσει τον Λούις οδηγεί σε διάλυση όλη την οικογένεια.
Το πρώτο ραντεβού του Κέιν με τον Γουίλ καταστρέφεται από τα παιδιά τους. Η Λούσι προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει δουλειά βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του Τζάστιν. Άραγε εκείνος θα καταφέρει να την συγχωρήσει;

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 05/04/2020)