Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ3 | Επ29-30

More videos
Views

Η Τζέμα παλεύει το αίσθημα της ζήλιας που αισθάνεται όταν ο Λούις και η πρώην σύζυγός του Μπέλα φεύγουν ταξίδι με το αυτοκίνητο για να βρουν τον χαμένο τους γιο τον Νεντ. O Kέιν έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Γουίλ (που οι άλλοι Μπαμπάδες δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους) του ζητά να αναλάβει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά στο πάρτι της κόρης του και στη συνέχεια του ζητά να βγουν ραντεβού. Διάφορα απίθανα περιστατικά συμβαίνουν στο ταξίδι της Μπελ με τον Λούις που καταλήγουν να έρθουν πιο κοντά. Συναισθήματα κρυμμένα βαθιά μέσα τους βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν την ομάδα των Μπαμπάδων καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

Μετά το έμφραγμα, ο Λούις αντιμετωπίζει την προοπτική να μιλήσει στη Τζέμα για ό,τι συνέβη με τη Μπέλα, ακόμα κι όταν ο Τζάστιν φροντίζει να είναι σίγουρος ότι δεν θα ανακαλύψει τίποτα η Τζέμα. Ο Λούις καλείται να αντιμετωπίσει αυτό που συνέβη με τη Μπέλα και να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον.
Στο μεταξύ, όταν η κυρία Λούμπι αποβάλλει την Πόπι, η Άμπι αποφασίζει να την πάει σε ένα άλλο σχολείο. Όταν καλείται η κυρία Λούμπι να δώσει συστατική επιστολή για την μικρή, εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Υπόσχεται να δώσει την επιστολή, εάν ο Κέιν βγει ραντεβού με τον βιβλιοθηκάριο του σχολείου, που είναι ανιψιός της. O Κέιν «θυσιάζεται» για την παρέα και βγαίνει. Όταν η Άμπι πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθεια της Μπέλα για να γίνει δεκτή η Πόπι στο καινούριο σχολείο, ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει σε δοκιμασία τη σχέση της με τον Λούις. Τόσο οι Μπαμπάδες, όσο και η Άμπι τον πιέζουν να μιλήσει στη Τζέμα. Άραγε αυτό θα σημάνει το τέλος του γάμου τους;

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 04/04/2020)