Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ3 | Επ27-28

More videos
Views

Η Τζέμα σπρώχνει κατά λάθος την πρώην σύζυγο του Λούις, τη Μπέλα, από την κούνια. Μετά τον τραυματισμό της φιλοξενείται στο σπίτι του Λούις και της Τζέμα, όπου δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις.
Όταν η Τζέμα διαπιστώνει ότι η Μπέλα προσπαθεί να προσεγγίσει την Άμπι, την καλύτερη φίλη της τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Όσο η Μπέλα κι ο Λούις ψάχνουν για σπίτι, οι αναμνήσεις αναβιώνουν και τα παλιά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Άμπι απολύει τη Φοίβη, και φαίνεται ότι οι προσπάθειες του Μαρκ για να δουλέψει από το σπίτι ναυαγούν, μέχρι τη στιγμή που η Φοίβη θα σώσει την επιχείρησή του με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο.

Η περίπτωση ενός μωρού με σοβαρό νόσημα που καλείται να αντιμετωπίσει στο νοσοκομείο, θα ωθήσει την Άμπι να πάρει τη Σόφη από τον βρεφονηπιακό σταθμό και ακουσίως θα προκαλέσει ένα «περιστατικό» στο σχολείο όπου πολλά παιδιά τραυματίζονται.
Για κακή τύχη των Μπαμπάδων, ένα από τα παιδιά που τραυματίζονται είναι η κόρη του Γουίλ Στήβενς, του προέδρου της Φιλανθρωπικής Κοινότητας, με τον οποίον είχαν συμφωνήσει να οργανώσουν στην παμπ την επόμενη συνάντηση της κοινότητας. Η εκδήλωση ακυρώνεται επειδή συνδέουν την παμπ με το περιστατικό που συνέβη στο σχολείο εξαιτίας της Άμπι, γεγονός που οδηγεί σε προστριβές τους Μπαμπάδες καθώς αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αναγκαστούν να κλείσουν την παμπ. Τότε ο Γουίλ Στήβενς αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και σπεύδει να αγοράσει την παμπ. Άραγε οι Μπαμπάδες θα αναγκαστούν να την πουλήσουν; Και πώς θα αντιδράσει ο Κέιν σε μια πολύ ιδιαίτερη και απρόσμενη πρόταση;

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 29/03/2020)