Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ3 | Επ25-26

More videos
Views

Η Τζέμα προσπαθεί να οργανώσει μια οικογενειακή συγκέντρωση που παίρνει φωτιά όταν ο Λούις κι ο Νεντ αφήνουν το φαγητό για να λύσουν ένα «επαγγελματικό» ζήτημα. Οι άντρες μπλέκουν σε μια τρελή νύχτα που έχει συγκρούσεις, ουίσκι, μωρουδιακά, μέχρι και νυχτερινό μπάνιο. Το γεγονός ότι ο Λούις δεν καταφέρνει να επιστρέψει στο σπίτι του δημιουργεί πρόβλημα στο γάμο του και προβληματίζει όλους τους μπαμπάδες σχετικά με τις προθέσεις του Νεντ. Μπορούν να εμπιστευθούν τον Νεντ;
Στο μεταξύ, ο Κέιν μαθαίνει κάποια πολύ δυσάρεστα νέα που ίσως δημιουργήσουν κώλυμα στην συμμετοχή του στη λειτουργία της παμπ.

Η πρώτη σύζυγος του Λούις, η Μπελ μόλις έχει φτάσει στην πόλη. Η προειδοποίηση του Λούις προς τη Τζέμα σχετικά με την πρώτη του σύζυγο δεν βρίσκει ευήκοα ώτα. Παρόλα αυτά, όταν η Μπελ αναρωτιέται αν ήταν σωστή η απόφαση της Λούσι να μείνει μαζί με τον Τζάστιν, φαίνεται ότι ο Λούις μπορεί να έχει δίκιο.
Στο μεταξύ, οι μπαμπάδες φτιάχνουν μια ποδοσφαιρική ομάδα για να βοηθήσουν τον Ζαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σχολικού εκφοβισμού που αντιμετωπίζει.
Όταν η Λούσι δέχεται μια ιδιαίτερα δελεαστική επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό είναι αναγκασμένη να επιλέξει ανάμεσα σε μια λαμπρή σταδιοδρομία και στο χάος που επικρατεί στο σπίτι με τα παιδιά. Άραγε η Λούσι θα φύγει ή είναι έτοιμη να γίνει μαμά;

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 28/03/2020)