Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ1|Επ7-8

More videos
Views

Την παραμονή της Μέρας Αρμονίας, οι μπαμπάδες έχουν πολλή δουλειά για να ετοιμάσουν τα φαγητά και τα κοστούμια που θα υποδηλώνουν την πολιτιστική κληρονομιά των παιδιών τους.
Ο Τζάστιν συνειδητοποιεί ότι ίσως πρέπει να παίξει χάντμπωλ αν θέλει να κερδίσει την πλήρη κηδεμονία και αποφασίζει να συλλέξει κάποια αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του Ρόντνεϊ. Γνωρίζοντας ότι στον Ρόντνεϊ αρέσει πολύ το στριπτίζ και το ποτό, ο Τζάστιν ζητά από τον Λιούις, τον Κέιν και τον Μαρκ να πάνε σε γνωστό στριπτιζάδικο και να «πιάσουν στα πράσα» τον Ρόντνεϊ. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχαν σχεδιάσει, όταν ο Κέιν, άθελά του, αγγίζει το στήθος κάποιας. Ο Τζάστιν αναγκάζεται να πάει εκεί για να τον ξεμπλέξει. Εκεί συναντά και τη γυναίκα που στάθηκε η αφορμή για την καταστροφή του γάμου του… τη Σόφι Τζόουνς η οποία τρέφει αισθήματα ακόμη για εκείνον και του αποκαλύπτει μιαν απάτη όπου εμπλέκεται κι ο Ρόντνεϊ.
Όταν ο Τζάστιν αρπάζει ένα κινητό τηλέφωνο που περιέχει ενοχοποιητικά μηνύματα, έχει στα χέρια του όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται για να βάλει στη θέση του τον Ρόντνεϊ. Το δίλημμά του είναι αν θα εμπλέξει την οικογένειά του σε άλλο ένα σκάνδαλο. Η Λούσι βλέπει την αγωνία του για την μάχη της επιμέλειας των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι για τον Τζάστιν τα παιδιά του θα αποτελούν πάντα την πρώτη προτεραιότητα. Άραγε αυτή η διαπίστωση θα τους οδηγήσει στο χωρισμό;

Είναι η μέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την επιμέλεια των παιδιών. Ο Τζάστιν, αναζητώντας το κοστούμι του, φτάνει μέχρι το κατώφλι της Νίκολα, όπου ο Τζέικομπ ρίχνει τη βόμβα. Η Νίκολα πρόκειται να αλλάξει τα επώνυμα των παιδιών για να πάρουν το δικό της. Ο Τζάστιν θορυβείται. Επηρεασμένη από την συνάντηση με τον Τζάστιν και από την κακή συμπεριφορά των παιδιών, η Νίκολα φτάνει στα όριά της. Βάζει τις φωνές στον Ζακ και πετάει τη μπάλα του στα σκουπίδια. Αργότερα, όταν τα παιδιά βρίσκονται εκτός σχολείου, ο Ζακ βλέπει ένα απορριμματοφόρο και το κυνηγάει τρέχοντας καθώς ελπίζει να βρει τη μπάλα του. Όταν ανακαλύπτουν την εξαφάνισή του, ο Μαρκ και η δεσποινίς Ναντίρ αισθάνονται εξίσου υπεύθυνοι και ένας ισχυρός δεσμός αναπτύσσεται μέσα στην απελπισία τους για την εξαφάνισή του. Η Νίκολα κατηγορεί τον εαυτό της για την εξαφάνιση του Ζακ και αφήνει κατά μέρος την αντιπαλότητα με τον Τζάστιν, για πολύ λίγο όμως, γιατί ο Ζακ εμφανίζεται.
Η ένταση φτάνει στο ζενίθ στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ποιος θα αναλάβει άραγε την κηδεμονία;
Καθώς ετοιμάζονται για τον ερχομό του μωρού της Φοίβης, η Τζέμμα συνειδητοποιεί ότι μπορεί να θέλει να αποκτήσει κι άλλο ένα μωρό και η ίδια, προς μεγάλη έκπληξη του Λιούις.
Ο Μαρκ παίρνει προαγωγή, αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ. Με την εξαφάνιση του Ζακ και την παρουσία του στο δικαστήριο του Τζάστιν, χάνει μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση. Δέχεται επίπληξη από τη διευθύντριά του με την προειδοποίηση ότι η θέση του δεν είναι δεδομένη. Έπειτα από μια πολύ δύσκολη μέρα, ο Μαρκ επιστρέφει σπίτι όπου τη βρίσκει να μελετά με τον γοητευτικό συνάδελφό της τον δρ. Τζέιμς Ο’Κόνελ. Ακολουθεί ένταση με την Άμπι κι όταν εκείνη φεύγει, ο Μαρκ πηγαίνει για ένα ποτό σε κάποιο μπαρ όπου συναντά τυχαία τη δεσποινίδα Ναντίρ…

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 23/02/2020)