Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ1|Επ3-4

Η Τζέμα δέχεται πρόταση για προαγωγή κι ο Λιούις συμφωνεί να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού για να τη διευκολύνει.
Πολύ σύντομα, η Τζέμα πληγώνεται όταν ανακαλύπτει ότι ο Λιούις κάνει διάφορα σχέδια και παράλληλα φλερτάρει με κάποια άλλη, τη στιγμή που εκείνη είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση γάμου!
Ο Λιούις αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει πολύ μεγάλο λάθος και κάνει κάτι παράτολμο για να αποδείξει την αγάπη του… και της κάνει πρόταση εκείνος.
Όταν κυκλοφορεί στις εφημερίδες ότι ο Τζάστιν χτύπησε τον Ρόντνεϊ, εκείνος χάνει τη δουλειά του. Μέσα στην απελπισία του, μιλάει με την Λούσι και εκείνη αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία και να δουλέψει ως μπάρμαν.
Στη μουσική εκδήλωση του σχολείου, ο Τζάστιν μαθαίνει ότι ο Ρόντνεϊ κι η Νίκολα έχουν αρραβωνιαστεί. Έτσι αρχίσει σιγά σιγά να αποδέχεται το αναπόφευκτο…η Νίκολα προχωράει τη ζωή της.
Υποψίες προκαλεί η συμπεριφορά του πατέρα της Άμπι και του Κέιν όταν τους επισκέπτεται και προσπαθεί να δανειστεί χρήματα από τον Κέιν. Σύντομα αποκαλύπτεται ότι πρόθεση του πατέρα τους ήταν να δώσει κάποια χρήματα στον Κέιν για να μπορέσει να αγοράσει σπίτι. Όταν ο Νόελ αντιμετωπίζει με δυσπιστία την προσπάθεια του Κέιν να πουλήσει πίτες, ο Κέιν πεισμώνει και αποφασίζει να πετύχει. Με τη βοήθεια του Λιούις, ο Κέιν βρίσκεται να ξεκινά μια πολλά υποσχόμενη νέα επιχείρηση.

H Άμπι παλεύει με τις ενοχές της ως εργαζόμενη μητέρα και δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο στην περίπτωση ενός ασθενούς όταν αποσπάται η προσοχή της με το πάρτι γενεθλίων της κόρης της. Όταν μια άλλη μαμά, με απεριόριστο ελεύθερο χρόνο, κριτικάρει την απουσία της, η Άμπι κι ο Μαρκ έρχονται σε σύγκρουση. Η Άμπι κατηγορεί τον Μαρκ ότι δεν την στηρίζει. Ο Λιούις δίνει κάποιες συμβουλές στον Μαρκ για να μπορέσει να χειριστεί την Άμπι. Όμως, όταν ο Μαρκ αποφασίζει να κάνει πράξη τις συμβουλές του Λιούις καταλήγει στο κρατητήριο.
Στο μεταξύ, οι μπαμπάδες οργανώνουν μια βραδιά με παιχνίδι γνώσεων στο σχολείο. Εκεί ο Λιούις συνειδητοποιεί ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στη Λούσι και τον Τζάστιν, όταν ο τελευταίος δανείζει το αυτοκίνητό του στη Λούσι. Ο Λιούις προσπαθεί τον αποτρέψει, αλλά ο Τζάστιν ζητά από τη Λούσι να βγουν ραντεβού. Άραγε εκείνη θα δεχθεί;
Ο Κέιν μαθαίνει ότι η Στέλα αντιδρά σα γάτα στο σχολείο και αγωνιά μήπως φταίει εκείνος. Όταν ανακαλύπτει ότι η Στέλλα κρύβει ένα αδέσποτο γατάκι, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι και τόσο κακός πατέρας.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 16/02/2020)

Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ1|Επ3-4