Μπαμπάδες…εν δράσει – Σ1|Επ1-2

More videos
Views

Είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο και οι τέσσερις «Καλύτεροι Μπαμπάδες… εν Δράσει», ο Μαρκ, ο Τζάστιν, ο Λούις κι ο Κέιν συναντιούνται στην είσοδο του σχολείου.
O Τζάστιν είναι πρώην πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής που έχει χάσει τη δουλειά του, αλλά και τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του.
Ο Μαρκ δυσκολεύεται να επιστρέψει με μειωμένο ωράριο στη δουλειά μετά πέντε χρόνια, ενώ η σύζυγός του παλεύει με το πλήρες ωράριο και τις απαιτήσεις που έχει το επάγγελμα της γιατρού στα επείγοντα περιστατικά.
Ο Λιούις έχει πρόσφατα πουλήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην καινούρια κατάσταση όπου η σύζυγός του η Τζέμα είναι εκείνη που εργάζεται πλέον.
Οι τέσσερις άντρες έρχονται πιο κοντά όταν τα παιδιά τους παίρνουν ένα σχολικό λεωφορείο…
Μετά τη λήξη του περιστατικού, ο Κέιν ανησυχεί αν είναι αρκετά καλός πατέρας, όταν χάνει την υποδιευθύντρια του σχολείου. Στην αναζήτησή της τον βοηθούν οι άλλοι τρεις πατεράδες. Δεν αργούν να την βρουν και να επιστρέψουν στο σχολείο για να παραλάβουν, εγκαίρως, τα παιδιά τους.
Ο Τζάστιν δελεάζεται από την προσφορά μιας θέσης παίκτη σε ομάδα του Περθ, αλλά οι νέοι του φίλοι καταφέρνουν να τον πείσουν να μείνει εκεί και να παλέψει για την κηδεμονία των παιδιών του. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, αυτή η ασυνήθιστη ομάδα των τεσσάρων μπαμπάδων καταφέρνει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου ρόλου.

Όταν η Νίκολα, η πρώην σύζυγος του Τζάστιν αποφασίζει να φέρει εκτιμήτρια για να πουλήσει το σπίτι τους, ο Τζάστιν προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει πάλι.
Όταν, όμως, χάνει το αγαπημένο κουνελάκι της μικρή Άτζι, η Νίκολα τον κατηγορεί ότι είναι ανίκανος για οτιδήποτε, ακόμα και για τη φροντίδα της οικογένειάς του. Καταφέρνει να βρει και να επιστρέψει το κουνελάκι, αλλά η Νίκολα τον απορρίπτει για άλλη μια φορά. Η απογοήτευση του Τζάστιν σε συνδυασμό με ζήλια για τον καινούριο σύντροφο της Νίκολα γιγαντώνονται κι εκείνος σαμποτάρει κάθε πιθανότητα συμφιλίωσης.
Ο Τζάστιν εκνευρίζεται και δίνει μια μπουνιά στον Ρόντνεϊ.
Στο μεταξύ, ο Μαρκ έχει μια πολύ αποδοτική ιδέα στη δουλειά και τη γιορτάζει με μερικά ποτάκια με αποτέλεσμα να καταλήξει μεθυσμένος στην παρουσίαση των γονέων.
Όταν καταφέρνει να ξεσηκώσει τα παιδιά, η Άμπι νιώθει ότι τον λατρεύει για άλλη μια φορά. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο Μαρκ ανακαλύπτει ότι ο προϊστάμενος του παίρνει τα εύσημα για την πρόταση που έκανε ο Μαρκ και εκείνος καλείται να αντιμετωπίσει την καχυποψία των ανωτέρων του.
Ο Λούις παραδέχεται ότι νιώθει τύψεις επειδή έχει χάσει την επαφή με την κόρη του τη Φοίβη. Πίσω στο μπαρ, κάτι υπάρχει ανάμεσα στον Τζάστιν και την Λούσυ…
Άραγε θα γίνουν ζευγάρι;

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 15/02/2020)