Όταν τα τρία ζευγάρια φίλων αποφάσισαν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διήμερο, δεν φαντάζονταν ότι η ζωή τους θα άλλαζε, τόσο ξαφνικά. ‘Η μήπως το φαντάζονταν;

Η Bίρα, η Γιοχάνα και η Κίρσι μπαίνουν στη ζωή μας αποφασισμένες να «καθαρίσουν» με τους συζύγους τους μία και καλή. Και το καταφέρνουν, με εκρηκτικό τρόπο. Οι Τρεις Μαύρες Χήρες τα έχουν οργανώσει όλα στην εντέλεια. Σίγουρα;

Πρόκειται για ένα σύγχρονο θρίλερ φινλανδικής παραγωγής, που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Έχει αποσπάσει τα βραβεία «καλύτερης δραματικής σειράς», «σεναρίου» και «σκηνοθεσίας» στα φινλανδικά τηλεοπτικά βραβεία και, πρόσφατα, ο αμερικανικός κολοσσός CBS απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, ώστε να προχωρήσει στο remake της.

Την ημέρα της πρεμιέρας της σειράς στην ΕΡΤ2, ξεκινά και η προβολή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων διεθνώς, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και στην Ελλάδα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου!

Η ξένη σειρά της ΕΡΤ2, Black Widows, παρουσιάζει την πλήρη ανατροπή στις ζωές των τριών γυναικών, όταν η δολοπλοκία τους δεν πηγαίνει ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει. Σκηνές μαύρου χιούμορ, δραματικές εξομολογήσεις μεταξύ των τριών γυναικών, αλλά και αστυνομικού περιεχομένου ανατροπές, συνθέτουν την υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο, «of high concept».

Παραγωγή: Φινλανδίας
Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Räisänen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi κ.ά.

Multimedia

Επεισόδιο 1ο
Επεισόδιο 5ο
Επεισόδιο 9ο
Επεισόδιο 2ο
Επεισόδιο 6ο
Επεισόδιο 10ο
Επεισόδιο 3ο
Επεισόδιο 7ο
Επεισόδιο 11ο
Επεισόδιο 4ο
Επεισόδιο 8ο
Επεισόδιο 12ο
Επεισόδιο 1ο
Επεισόδιο 5ο
Επεισόδιο 9ο
Επεισόδιο 2ο
Επεισόδιο 6ο
Επεισόδιο 10ο
Επεισόδιο 3ο
Επεισόδιο 7ο
Επεισόδιο 11ο
Επεισόδιο 4ο
Επεισόδιο 8ο
Επεισόδιο 12ο